Pay in 4 interest-free payments of $3.74 Learn more
Shipping Estimate
USA
- USA
- CAN
- USA
- CAN
Ships within 48 hours · Estimated delivery Oct 28 - Nov 2
Pay in 4 interest-free payments of $3.74 Learn more
Ships within 48 hours · Estimated delivery Oct 28 - Nov 2
plantaardige was die wordt gewonnen uit de bessen van de Myrica cerifera-boom
SLSA (Sodium Lauryl Sulfoacetate) - 15 gram: Dit ingrediënt zorgt voor een heerlijk zacht schuim in je bad
Vitamine E (Tocoferol) - 0
Waarom kiezen voor Sucragel
gezonde huid en voor zijdezacht haar
Jojoba olie I Biologisch & koudgeperst DIY Pakketten plantaardige was die wordt gewonnenJojoba olie Een onmisbaar ingredint voor jouw zelfgemaakte cosmetica Jojoba olie is een van de meest gebruikte basisolin en is zeer veelzijdig. Het is geschikt voor alle huidtypes, van de droge en gevoelige huid, inclusief de gevoelige babyhuid, tot de vette acnehuid en de rijpe, verouderde huid. Waarom Jojoba olie? Jojoba olie is rijk aan vitamines A, C, E en D, antioxidanten en vetzuren. Ze wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, laat geen vette